+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Userform.Hide not working

  1. #1
    ExcelMonkey
    Guest

    Userform.Hide not working

    I have a routine which has a userform. I have a command
    that sayss Userform.1.Hide which sometimes does not work
    when I run the code. It works if I step through the
    code. Why is this?

  2. #2
    Tom Ogilvy
    Guest

    Re: Userform.Hide not working

    probaby because of the way you have written your code. Stepping through
    the code does not enforce the same behavior. Do you have screenupdating set
    to false?

    --
    Regards,
    Tom Ogilvy

    "ExcelMonkey" <anonymous@discussions.microsoft.com> wrote in message
    news:716101c52949$d64fc2b0$a501280a@phx.gbl...
    > I have a routine which has a userform. I have a command
    > that sayss Userform.1.Hide which sometimes does not work
    > when I run the code. It works if I step through the
    > code. Why is this?




  3. #3
    ExcelMonkey
    Guest

    Re: Userform.Hide not working

    Yes my screen updating is set to False. But I thought
    this only afffected the spreadsheet. Does having it =
    False freeze forms as well?


    >-----Original Message-----
    >probaby because of the way you have written your code.

    Stepping through
    >the code does not enforce the same behavior. Do you have

    screenupdating set
    >to false?
    >
    >--
    >Regards,
    >Tom Ogilvy
    >
    >"ExcelMonkey" <anonymous@discussions.microsoft.com> wrote

    in message
    >news:716101c52949$d64fc2b0$a501280a@phx.gbl...
    >> I have a routine which has a userform. I have a command
    >> that sayss Userform.1.Hide which sometimes does not work
    >> when I run the code. It works if I step through the
    >> code. Why is this?

    >
    >
    >.
    >


  4. #4
    Tom Ogilvy
    Guest

    Re: Userform.Hide not working

    With the screenupdating set to false and the userform showing, move the
    userform around the screen manually. You should see a trail of old images -
    so it impedes the update of the screen. I wouldn't exactly say it freezes
    the userform although you might want to look at it that way.

    --
    Regards,
    Tom Ogilvy

    "ExcelMonkey" <anonymous@discussions.microsoft.com> wrote in message
    news:04e001c5295e$7c9f3380$a601280a@phx.gbl...
    > Yes my screen updating is set to False. But I thought
    > this only afffected the spreadsheet. Does having it =
    > False freeze forms as well?
    >
    >
    > >-----Original Message-----
    > >probaby because of the way you have written your code.

    > Stepping through
    > >the code does not enforce the same behavior. Do you have

    > screenupdating set
    > >to false?
    > >
    > >--
    > >Regards,
    > >Tom Ogilvy
    > >
    > >"ExcelMonkey" <anonymous@discussions.microsoft.com> wrote

    > in message
    > >news:716101c52949$d64fc2b0$a501280a@phx.gbl...
    > >> I have a routine which has a userform. I have a command
    > >> that sayss Userform.1.Hide which sometimes does not work
    > >> when I run the code. It works if I step through the
    > >> code. Why is this?

    > >
    > >
    > >.
    > >




+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 1