+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

fly wheel on a mouse and a userform

  1. #1
    MD
    Guest

    fly wheel on a mouse and a userform

    Hi,

    I have a userform with a listbox and the wheel on the mouse doesn't roll
    within that userform. Any idea how I can activate that option?

    TIA

    MD



  2. #2
    Bob Phillips
    Guest

    Re: fly wheel on a mouse and a userform

    Never had the problem myself, but I have this info in my library

    A solution involving a cheap 3rd party ActiveX control at
    http://www.enhanceddatasystems­....rolls­.htm

    Another option, the Mabry MouseWheel control and a Windows callback
    funtion - documented on their site.
    http://www.mabry.com/mwheel/in­dex.htm


    --

    HTH

    RP
    (remove nothere from the email address if mailing direct)


    "MD" <mdprosoftREMOVE@ifrance.com> wrote in message
    news:yQohe.91382$Tz3.1120805@weber.videotron.net...
    > Hi,
    >
    > I have a userform with a listbox and the wheel on the mouse doesn't roll
    > within that userform. Any idea how I can activate that option?
    >
    > TIA
    >
    > MD
    >
    >




  3. #3
    David McRitchie
    Guest

    Re: fly wheel on a mouse and a userform

    You have to remove the ­ (soft hyphen) completely from the links
    http://www.enhanceddatasystems.com/E...istScrolls.htm
    http://www.mabry.com/mwheel/index.htm


    "Bob Phillips" <bob.phillips@notheretiscali.co.uk> wrote in message news:ueyQv$JWFHA.2520@TK2MSFTNGP09.phx.gbl...
    > Never had the problem myself, but I have this info in my library
    >
    > A solution involving a cheap 3rd party ActiveX control at
    > http://www.enhanceddatasystems­....rolls­.htm
    >
    > Another option, the Mabry MouseWheel control and a Windows callback
    > funtion - documented on their site.
    > http://www.mabry.com/mwheel/in­dex.htm
    >
    >
    > --
    >
    > HTH
    >
    > RP
    > (remove nothere from the email address if mailing direct)
    >
    >
    > "MD" <mdprosoftREMOVE@ifrance.com> wrote in message
    > news:yQohe.91382$Tz3.1120805@weber.videotron.net...
    > > Hi,
    > >
    > > I have a userform with a listbox and the wheel on the mouse doesn't roll
    > > within that userform. Any idea how I can activate that option?
    > >
    > > TIA
    > >
    > > MD
    > >
    > >

    >
    >




  4. #4
    Bob Phillips
    Guest

    Re: fly wheel on a mouse and a userform

    Thanks Dave, another Google problem.

    Bob

    "David McRitchie" <dmcritchie@msn.com> wrote in message
    news:e9sOtHLWFHA.3840@tk2msftngp13.phx.gbl...
    > You have to remove the ­ (soft hyphen) completely from the links
    > http://www.enhanceddatasystems.com/E...istScrolls.htm
    > http://www.mabry.com/mwheel/index.htm
    >
    >
    > "Bob Phillips" <bob.phillips@notheretiscali.co.uk> wrote in message

    news:ueyQv$JWFHA.2520@TK2MSFTNGP09.phx.gbl...
    > > Never had the problem myself, but I have this info in my library
    > >
    > > A solution involving a cheap 3rd party ActiveX control at
    > >

    http://www.enhanceddatasystems­....rolls­.htm
    > >
    > > Another option, the Mabry MouseWheel control and a Windows callback
    > > funtion - documented on their site.
    > > http://www.mabry.com/mwheel/in­dex.htm
    > >
    > >
    > > --
    > >
    > > HTH
    > >
    > > RP
    > > (remove nothere from the email address if mailing direct)
    > >
    > >
    > > "MD" <mdprosoftREMOVE@ifrance.com> wrote in message
    > > news:yQohe.91382$Tz3.1120805@weber.videotron.net...
    > > > Hi,
    > > >
    > > > I have a userform with a listbox and the wheel on the mouse doesn't

    roll
    > > > within that userform. Any idea how I can activate that option?
    > > >
    > > > TIA
    > > >
    > > > MD
    > > >
    > > >

    > >
    > >

    >
    >




  5. #5
    David McRitchie
    Guest

    Re: fly wheel on a mouse and a userform

    How did you copy the link, even if I look at the source for the HTML source from Beta groups I don't see ­ -- of course my
    search was on the url so it is in bold when I look at the source where I might expect to see an HTML token, I do see a <br> tag
    though.

    Check out <b>http</b>://<b>www</b>.<b>mabry</b>.<b>com</b>/<b>mwheel</b>/<br>
    <b>index</b>.<b>htm</b> for more info.




+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 1