+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Ctrl-D en francais

  1. #1
    Forum Contributor
    Join Date
    07-27-2009
    Location
    montreal, canada
    MS-Off Ver
    Excel 2003
    Posts
    230

    Ctrl-D en francais

    Bonjour,
    je cherche à savoir pourquoi le racourci Ctrl-D ne copie pas le cellule du haut vers le bas, mais bien celle de gauche vers la droite dans la version francaise de Excel.

    C'est plus qu'un irritant, et ça fait 3 ans que je cherche la réponse...

  2. #2
    Forum Expert snb's Avatar
    Join Date
    05-09-2010
    Location
    VBA
    MS-Off Ver
    Redhat
    Posts
    5,643

    Re: Ctrl-D en francais

    Si ctrl-D signifie ctrl-droit
    peut-etre ctrl-B signifie ctrl-bas



  3. #3
    Valued Forum Contributor
    Join Date
    12-16-2004
    Location
    Canada, Quebec
    Posts
    363

    Re: Ctrl-D en francais

    Assez etrange car c'est le raccourci CTRL+R qui doit copier gauche a droite , tandis que CTRL-B enleve les caracteres gras

    Qu'arrive t'il lorsque tu utlitse ctrl+r?
    Denis

    Please always attach the sample workbook without sensitive information when asking for help

    To add a module
    Press Alt + F11 (this is the Visual Basic Environment)
    Insert Menu, select Module
    Past code there
    Close Visual Basic Environment (X)

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 1