+ Reply to Thread
Results 1 to 15 of 15

Issues using Firefox on this forum

  1. #1
    Forum Moderator 6StringJazzer's Avatar
    Join Date
    01-27-2010
    Location
    Tysons Corner, VA, USA
    MS-Off Ver
    MS365 2209 64-bit
    Posts
    21,675

    Issues using Firefox on this forum

    I have been using IE for quite a while but just updated my version of Firefox and started using that. When I bring up an Excel Forum page, the breadcrumbs are not clickable links, as they are in IE and as they are coded to be.

    I can't possibly be the only one who has seen this. Am I? Is this a browser issue, or that the coding for these pages is IE-specific?
    Last edited by 6StringJazzer; 01-12-2011 at 01:49 PM.
    Jeff
    | | |?| |?| |?| |?| | |:| | |?| |?|
    Read the rules
    Use code tags to [code]enclose your code![/code]

  2. #2
    Forum Guru MarvinP's Avatar
    Join Date
    07-23-2010
    Location
    Woodinville, WA
    MS-Off Ver
    Office 365
    Posts
    16,115

    Re: Issues using Firefox on this forum

    What's Firefox? Microsoft is in my neighborhood!
    One test is worth a thousand opinions.
    Click the * Add Reputation below to say thanks.

  3. #3
    Forum Expert ConneXionLost's Avatar
    Join Date
    03-11-2009
    Location
    Victoria, Canada
    MS-Off Ver
    2010
    Posts
    2,952

    Re: Issues using Firefox on this forum

    Hi 6,

    I also use Firefox, but the breadcrumbs work fine for me.
    Would you like to say thanks? Please click the: " Add Reputation" button, on the grey bar below the post.

  4. #4
    Forum Guru DonkeyOte's Avatar
    Join Date
    10-22-2008
    Location
    Essex, UK
    MS-Off Ver
    O365
    Posts
    21,528

    Re: Issues using Firefox on this forum

    I don't use FF (prefer Chrome) but I just tested on 3.5.16 and all worked as expected - is it all forums / which FF version etc

  5. #5
    Forum Expert royUK's Avatar
    Join Date
    11-18-2003
    Location
    Derbyshire,UK
    MS-Off Ver
    Xp; 2007; 2010
    Posts
    26,200

    Re: Issues using Firefox on this forum

    I have used FireFox with no problems. I've also use Opera, IE & generally Chrome
    Hope that helps.

    RoyUK
    --------
    For Excel Tips & Solutions, free examples and tutorials why not check out my web site

    Free DataBaseForm example

  6. #6
    Administrator JBeaucaire's Avatar
    Join Date
    03-21-2004
    Location
    Bakersfield, CA
    MS-Off Ver
    2010, 2016, Office 365
    Posts
    33,492

    Re: Issues using Firefox on this forum

    Been on FireFox exlcusively for years, no issues on any of the forums.
    _________________
    Microsoft MVP 2010 - Excel
    Visit: Jerry Beaucaire's Excel Files & Macros

    If you've been given good help, use the icon below to give reputation feedback, it is appreciated.
    Always put your code between code tags. [CODE] your code here [/CODE]

    ?None of us is as good as all of us? - Ray Kroc
    ?Actually, I *am* a rocket scientist.? - JB (little ones count!)

  7. #7
    Forum Guru teylyn's Avatar
    Join Date
    10-28-2008
    Location
    New Zealand
    MS-Off Ver
    Excel 365 Insider Fast
    Posts
    11,372

    Re: Issues using Firefox on this forum

    I exclusively use FF in this forum, currently on 3.6.13 and don't have any issues with the forum.

  8. #8
    Forum Guru romperstomper's Avatar
    Join Date
    11-04-2008
    Location
    A1
    MS-Off Ver
    Most
    Posts
    12,302

    Re: Issues using Firefox on this forum

    @6SJ which skin are you using?
    Remember what the dormouse said
    Feed your head

  9. #9
    Forum Moderator 6StringJazzer's Avatar
    Join Date
    01-27-2010
    Location
    Tysons Corner, VA, USA
    MS-Off Ver
    MS365 2209 64-bit
    Posts
    21,675

    Re: Issues using Firefox on this forum

    I am using 3.6.13 with the default skin (didn't even know you could customize the skin).

    The issue occurs on every page with breadcrumbs under excelforum.com

  10. #10
    Forum Guru MarvinP's Avatar
    Join Date
    07-23-2010
    Location
    Woodinville, WA
    MS-Off Ver
    Office 365
    Posts
    16,115

  11. #11
    Forum Expert ConneXionLost's Avatar
    Join Date
    03-11-2009
    Location
    Victoria, Canada
    MS-Off Ver
    2010
    Posts
    2,952

    Re: Issues using Firefox on this forum

    As far as the skin is concerned...

  12. #12
    Forum Moderator 6StringJazzer's Avatar
    Join Date
    01-27-2010
    Location
    Tysons Corner, VA, USA
    MS-Off Ver
    MS365 2209 64-bit
    Posts
    21,675

    Re: Issues using Firefox on this forum

    I have been using Zoom for a larger font size to help my aging eyes. I discovered that this is the problem. When I reduce the zoom to 100% the problem goes away. When zoomed up to a certain point, the Log Out button bleeds over into the next line and everything gets messed up.

  13. #13
    Forum Guru teylyn's Avatar
    Join Date
    10-28-2008
    Location
    New Zealand
    MS-Off Ver
    Excel 365 Insider Fast
    Posts
    11,372

    Re: Issues using Firefox on this forum

    The new/default skin has severe problems with resizing and lines breaking. I don't think it's a problem with the old/child skin.

  14. #14
    Forum Moderator 6StringJazzer's Avatar
    Join Date
    01-27-2010
    Location
    Tysons Corner, VA, USA
    MS-Off Ver
    MS365 2209 64-bit
    Posts
    21,675

    Re: Issues using Firefox on this forum

    The breadcrumbs I'm talking about is not the path in the Explorer address bar but the top of the Forum page (I guess it's only seen in the new skin) like this:


    Excel Help Forum Off Topic The Water Cooler [SOLVED] Issues using Firefox on this forum

    And I couldn't make heads nor tails of the content in that second link.
    Last edited by 6StringJazzer; 01-12-2011 at 09:18 PM.

  15. #15
    Registered User
    Join Date
    01-31-2011
    Location
    Here
    MS-Off Ver
    Excel 2007
    Posts
    8

    Re: Issues using Firefox on this forum

    I have this same problem also using firefox and also with the text zoomed. Using Firebug it looks like the <ul id="navmenu"> tag is covering the underlying anchor tags. Could be z-index issue.

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 1